Паметен дом – Среден пакет

27,000.00ден

Smart Home MEDIUM е средниот од четирите пакет услуги од областа на “Паметен Дом“  технологија, што ги нуди нашата компанија и истиот вклучува 9 типови на  Smart уреди.

Category: Tags: ,

Description

Во средниот пакет се вклучени 9 типови на  Smart уреди и тоа:

Еден мини контролер, еден детектор на движење, два сензори за врати/прозорци, една безбедносна камера, една Wi-Fi приклучница, еден сензор за температура и влажност на воздухот, еден детектор на чад, два вградливи ѕидни прекинувачи и една волшебна коцка за далечинска контрола.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Паметен дом – Среден пакет”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top