ОРВИБО смарт детектор на запалливи гасови SG30

3,500.00ден

Откријте ја опасноста на време, заради заштита на вашиот дом. Без оглед каде се наоѓате, информацијата ја добивате веднаш, преку мобилна апликација со можност за далечинска контрола и исклучување.

Category: Tags: ,

Description

Продуктот е со мали димензии, мала потрошувачка на енергија и долготрајна батерија. Професионална детекција на евентуално протекување на запалливи гасови.

Технички спецификации:

Модел: SG30
Материјал на куќиште: PC
Напојување: AC 100V – 240V
Работна температура: -10~50℃
Адаптер: EU Standard

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ОРВИБО смарт детектор на запалливи гасови SG30”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top