КОНТАКТ

+389 70 296 618 info@entech.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

9:00 – 17:00

ИСПОРАКА И ИНСТАЛАЦИЈА

Вршиме бесплатна испорака во Скопје

Одберете од пакетите на Ентех

Smart Home Security

11000MKD9900
 • Мини контролер – 1
 • Детектор на движење – 1
 • Сензор за врати/прозорци – 2
 • Wi-Fi безбедносна камера – 1

Smart Home BASIC

16000MKD15000
 • Мини контролер – 1
 • Детектор на движење – 1
 • Сензор за врати/прозорци – 2
 • Wi-Fi безбедносна камера – 1
 • Wi-Fi смарт приклучница – 1
 • Сензор на температура и влажност – 1

Smart Home MEDIUM

28800MKD27000
 • Мини контролер – 1
 • Детектор на движење – 1
 • Сензор за врати/прозорци – 2
 • Wi-Fi безбедносна камера – 1
 • Wi-Fi смарт приклучница – 3
 • Сензор на температура и влажност – 1
 • Детектор на чад – 1
 • Вградлив ѕиден прекинувач – 2
 • Волшебна коцка за далечинска контрола – 1

Smart Home ADVANCED

85000MKD79000
 • Мини контролер – 1
 • Детектор на движење – 2
 • Сензор за врати/прозорци – 3
 • Wi-Fi безбедносна камера – 2
 • Wi-Fi смарт приклучница – 7
 • Сензор на температура и влажност – 1
 • Детектор на чад – 1
 • Вградлив ѕиден прекинувач – 5
 • ZigBee инфрацрвен контролер – 1
 • ZigBee RGB Мултифункционално Реле – 1
 • ZigBee Сензорско Реле – 1
 • MixPad Mini V30X – 1
 • MixSwitch Далечинска контрола – 1
 • MixSwitch (3 Модули) – 1

НАШИТЕ ПАРТНЕРИ

Ентех е овластен дистрибутер на производите од реномираниот производител на IoT уреди MULTITECH, како и врвниот производител ORVIBO

НАРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ


  СПОДЕЛЕТЕ