Паметен дом – Напреден пакет

79,000.00ден

Smart Home ADVANCED е најголемиот од четирите пакет услуги од областа на “Паметен Дом“  технологија, што ги нуди нашата компанија и истиот вклучува 14 типови на  Smart уреди.

Category: Tags: ,

Description

Во напредниот пакет се вклучени 14 типови на  Smart уреди и тоа:

Еден мини контролер, два детектори на движење, три сензори за врати/прозорци, две безбедносни камери, седум Wi-Fi приклучници, еден сензор за температура и влажност на воздухот, еден детектор на чад, пет вградливи ѕидни прекинувачи, еден ZigBee инфрацрвен контролер, едно ZigBee RGB мултифункционално реле, еден мултифункционален панел MixPad Mini V30X, еден MixSwitch Далечински контролер и еден три модларен MixSwitch.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Паметен дом – Напреден пакет”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top