КОНТАКТ

Нашата канцеларија се наоѓа на Бул.Партизански Одреди Бр.80.

Јавете ни ја Вашата локација и одберете некоја од нашите услуги.

Ве очекуваме.

КОНТАКТ

+389 70 296 618

info@entech.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

понеделник-петок ,  9:00 – 17:00 h

сабота , 9:00 – 14:00 h

За генерални барања, Ве молиме пополнете ја формата прикажана подоле. Ние ќе Ви одговориме во најбрзо време.