Машинско чистење на соларни панели

Снимање на соларни панели со термовизиска камера

Мерења со помош на најсовремени инструменти

Детален извештај за извршени активности

Заштитете ја вашата инвестиција, продолжете го животниот век на опремата и оптимизирајте го производството веднаш.

КОНТАКТ

+389 70 296 618

РАБОТНО ВРЕМЕ

9:00 – 17:00

ПОВРЗЕТЕ СЕ СО НАС

Loading...

ПРОФЕСИОНАЛНИ УСЛУГИ

Нудиме широк асортиман на висококвалитетни и професионални технолошки услуги имајќи го задоволството на нашите клиенти како примарна цел.

НАШИТЕ ПРОЕКТИ

Нашиот пристап кон проектирањето е професионален, ентузијастички и позитивен со цел максимална продуктивност и прецизност

ПОВЕЌЕ
0
10+ Години работно искуство
0
20+ Реализирани проекти
0
10+ Задоволни клиенти