ОРВИБО WiFi внатрешна камера

4,000.00ден

Со wifi камерата за внатрешна монтажа, внесете безбедност во вашиот дом.

Category: Tags: ,

Description

Вметнете го вашиот дом во вашиот паметен телефон. Зголемете ја безбедноста во вашиот дом со можностите на детекција на звук, ноќно гледање и активација на движење.

Технички спецификации:

Димении: 68*68*125mm
Боја: Бела
Материјал на куќиште: PC
Напојување: DC5V, 1A, micro USB
Леќи: 110 степени аголен поглед
Ноќно гледање: IR-CUT Filter auto switch
Работна температура: -20~50℃
Видео кодинг: 720P @ 30fps (Adjustable)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ОРВИБО WiFi внатрешна камера”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top