Smart брава T1

Внесете Smart технологија во сигурноста на вашиот дом

*Информација за цена може да добиете преку контакт e-mail info@entech.mk

Category: Tags: ,

Description

Технички спецификации:

Димензии: 336mm*66mm*70mm
Напојување: DC 7.5V (AA battery)
Итно напојување: DC 5V, Type C
Поддржана дебелина на врати: 40~120mm (Стандард: 50~90mm)
Работна температура: -10~50℃

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Smart брава T1”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top