MixPad S V20X

Централна контрола на Smart уредите во Вашиот дом

*Информација за цена може да добиете преку контакт e-mail info@entech.mk

Category: Tags: ,

Description

Технички спецификации:

Напојување: AC100-220V 50/60Hz
Комуникациски протокол: ZigBee HA
Работна фреквенција: 2.4G
Број на уреди за поддршка: 200 пар
Работна влажност: ≤85% RH
Димензии: 85*170*38mm
Материјална куќиште: PC + ABS

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MixPad S V20X”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Title

Go to Top