ОРВИБО смарт копче за итност SE30

2,200.00ден

Близок пријател на ранливите категории: старите и изнемоштени лица, лицата со попреченост, како и на децата.

Category: Tags: ,

Description

Ова е Smart копче за итност (нужност) преку кое се испраќа алармен сигнал во случај на потреба. Уредот е погоден за употреба во домаќинства, канцеларии, болници, банки како и многу други места каде што е можна потреба за итност.

Технички спецификации:

Материјал на куќиште: PC
Напојување: DC 3V (CR2032 button cell)
Работна температура: -10~50℃

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ОРВИБО смарт копче за итност SE30”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top