Паметен дом – Безбедносен пакет

9,900.00ден

Безбедносниот пакет е идеален за мали станбени или канцелариски простории и вклучува 4 типови на  паметни уреди.

Category: Tags: ,

Description

Во безбедносниот пакет се вклучени 4 типови на  паметни уреди и тоа:

Еден мини контролер, еден детектор на движење, два сензори за врати/прозорци и една безбедносна камера.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Паметен дом – Безбедносен пакет”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top