About David

This author has not yet filled in any details.
So far David has created 6 blog entries.

Искористувањето на амбиенталната енергија, ќе биде напојување за IoT, велат научниците

By |2020-06-02T11:06:30+01:00May 7th, 2020|IoT|

Магнетните полиња што природно се наоѓаат околу електричните уреди може да бидат [...]

 0

Чистење на соларни панели: зошто, кога и на кој начин треба да се практикува

By |2020-06-02T12:51:20+01:00March 27th, 2020|solar|

Чистење на соларни панели: зошто, кога и на кој начин треба да се практикува [...]

 0

Зошто “smart” пристапот е најдобар за имплементација на соларна енергија во домовите

By |2020-06-02T12:52:12+01:00March 16th, 2020|Smart Home|

Соларната енергија е иднина во користењето на енергија, но вообичаена заблуда е [...]

 0

Title

Go to Top