ZigBee ON/OFF Прекинувач T30W1Z

3,600.00ден

Само едно притискање за почеток на вашиот smart живот.

Category: Tags: ,

Description

Адаптиран на стабилен и доверлив ZigBee протокол.
Далечинска контрола на осветлувањето преку мобилна апликација.
Работи со Alexa и Google Home со гласовна контрола.
Поддржува различни подесувања на сценарија.
RelayPro-TechTM технологија за продолжување на работниот век.

Технички спецификации:

Модел: T30W1Z
Димензии: 90*86*38mm
Електрични параметри: AC250V, 50/60Hz
Работна температура: -20~60℃,-4~140°F
Максимален товар: 600W

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ZigBee ON/OFF Прекинувач T30W1Z”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Title

Go to Top