ZigBee Сценски Прекинувач T22S3Z

8,500.00ден

Последна технологија на паметни прекинувачи.
Одличен дизајн и перформанси.

Category: Tags: ,

Description

Овој прекинувач е Сценски прекинувач, за промена на сцената во вашиот дом.
Уредот може да работи со гласовна контрола на Alexa и Google Home
Уредот мора да е поврзан преку мини контролер. Осигурајте се дека поседувате мини контролер.

Технички спецификации:

Модел: T22S3Z
Димензии: 86*90*39mm
Влезни параметри: 250V~10A,50/60Hz
Работна температура: -20℃~60℃
Работна влажност: ≤80%
Комуникациски протокол: ZigBee HA
Фреквенција: 2.4GHz
Wireless дистанца: 100m(отворен простор)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ZigBee Сценски Прекинувач T22S3Z”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Title

Go to Top