Description

Релето ZigBee RGB е дизајнирано да контролира RGB осветлување. Со ZigBee RGB релето , корисниците можат да ја менуваат бојата и интензитетот на осветлување на RGB светлата преку HomeMate APP на паметните телефони.

Технички спецификации:

Модел: T18W3Z
Димензии: 70*70*23mm
електрични параметри: AC100V-240V, 50/60Hz
Работна температура: -20~60℃
Максимапно оптоварување: 1A