ZigBee RGB Реле T18W2Z

2,700.00ден

ZigBee RGB релето е дизајнирано за контрола на RGB LED ленти и светилки. Преку овој уред корисниците можат да ја променат бојата и светлината на RGB светилките со апликација на смартфон.

Category: Tags: ,

Description

Технички спецификации:

Модел: T18W2Z
Димензии: 70*70*23mm(L*W*H)
Напојување: DC12V&DC24V
Работна фреквенција: 2.4GHz
Wireless протокол: ZigBee HA
Работна температура: -20~60°C
Работна влажност: ≤80%

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ZigBee RGB Реле T18W2Z”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top