ZigBee Мини контролер

4,500.00ден

Smart далечинска контрола на вашите уреди во домот.

Category: Tags: ,

Description

Создадете своја сопствена паметна домашна мрежа со Zigbee Smart Hub преку Интернет.
Уредот овозможува да контролирате, следите и да ја максимизирате ефикасноста на над 100 различни уреди како прекинувачи, затемнувачи, сијалици и безбедносни производи засновани на ZigBee.

Технички спецификации:

Модел:  VS10ZW
Димензии:  88*90*27mm(Д*Ш*В)
Напојување: 5V/1A
Комуникациски протокол:  ZigBee HA
Мрежен мод:  ZigBee automatic networking
Wireless стандард:  IEEE 802.15.4
Работна фреквенција: 2.4GHz
Работна температура: 0~40℃

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ZigBee Мини контролер”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top