Magic cube IR контролер

1,700.00ден

Smart далечинска контрола на вашите инфрцрвени уреди во домот.

Category: Tags: ,

Description

Овој уред популарно наречен “Волшебна коцка“ е WiFi-IR далечински контролер кој ги комбинира скоро сите далечински контролери како што се контролерите за ТВ, Клима уреди, Вентилатори итн.
Уредот е мост помеѓу WiFi и IR сигналите така што сите домашни IR уреди ќе можете да ги контролирате преку Вашиот смартфон.

Технички спецификации:

Модел: CT10W-B1VO
Напојување: DC5V, 1A, micro USB
Димензии: Φ66*42.5mm
Wireless стандард: Wi-Fi 2.4GHz b/g/n

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Magic cube IR контролер”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top