ОРВИБО смарт сензор на температура и влажност

2,900.00ден

Следете го квалитетот на воздухот во вашиот дом, деловен простор или на друга локација каде што поминувате поголем дел од времето.

Category: Tags: ,

Description

Детекција во реално време и можност за поврзување со клима уред за автоматско нагодување на температура. Smart детекторот е високопрецизен уред за детекција на температура и влажност во воздухот со можност за приказ на резултатите преку мобилна апликација. Истиот има екстремно мала потрошувачка на енергија, висока прецизност и е едноставен за употреба.

Технички спецификации:

Назив: Smart Temperature And Humidity Sensor
Модел: ST30
Димензии: Φ61.2*23mm
Работен напон: 3V (AAA battery)
Струја на вклучување: ≤30uA
Реботна струја: ≤30mA
Метод на комуникација: Zigbee
Wireless растојание на работа: ≤80 m (отворен простор)
Работна температура: -10 ℃ ~ + 55 ℃
Точност: Температура ± 0.3 ℃, влажност ± 3%
Метод на инсталација: монтажа на ѕид или на хоризонтална површина

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ОРВИБО смарт сензор на температура и влажност”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top