Description

Технички спецификации:

Модел: DS10Z
Димензии: 2.5inch,φ85*60mm,hole size 70-80mm
Моќност: 6W
Влезни параметри: 100-240V~ 50/60Hz
Опсег на температура на боја: 2700-6500K
Подесување на светлина: 3%-100%
Комуникациски протокол: Zigbee