ОРВИБО смарт детектор на чад SF30

2,700.00ден

Откријте ја опасноста на време, заради заштита на вашиот дом. Без оглед каде се наоѓате, информацијата ја добивате веднаш, преку мобилна апликација со можност за далечинска контрола и исклучување.

Category: Tags: ,

Description

Продуктот е со мали димензии, мала потрошувачка на енергија, долготрајна батерија и вграден аларм за евентуална дисфункционалност.

Технички спецификации:

Product name: Smart Smoke Sensor
Модел: SF30
Димензии: Φ90*37mm
Работен напон: 3V (CR123A battery)
Мрежен метод: Zigbee
Работна температура: -10 ℃ ~ + 55 ℃

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ОРВИБО смарт детектор на чад SF30”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top