ОРВИБО смарт сензор за движење

2,000.00ден

Зголемете ја сигурноста со интелигентна технологија. Smart сензорот на движење е одличен избор за постигнување на максимална сигурност во разни објекти, како резиденции, фабрики, домови, трговски центри, магацини, банки и.т.н.

Category: Tags: ,

Description

Продуктот е со мали димензии и мала потрошувачка на енергија. Се монтира брзо, лесно и едноставно. Бидете известени за секое движење веднаш, без оглед на која локација од светот се наоѓате во моментот.

Технички спецификации:

Напојување: 2 AA батерии
Струја на вклучувањеt: ≤50µA
Стрија на аларм: ≤250mA
Протокол на комуникација: ZigBee HA
Брзина на комуникација: 250 Kbps
Опсег на детекција: ±70 степени вертикално, ±120 степени хоризонтално
Distanca na detekcija: 7m
Дистанца на комуникација: 80m (отворена област)
Материјал на куќиште: PC+ABS
Работна температура: -10 – 50°C
Работна влажност: 10% – 90% RH
Димензии: Ø52.6×63.6mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ОРВИБО смарт сензор за движење”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go to Top