Smart брава C1

Внесете Smart технологија во сигурноста на вашиот дом

*Информација за цена може да добиете преку контакт e-mail info@entech.mk

Category: Tags: ,

Description

Технички спецификации:

Работен напон: 3V (2 групи на 5 LR6 алкални батерии 2 секции / група)
Итно напојување: Type C USB 5V
Мрежен метод: Wi-Fi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Smart брава C1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Title

Go to Top