ZigBee смарт инфрацрвен контролер

2,500.00ден

Smart далечинска контрола на вашите инфрцрвени уреди во домот.

Category: Tags: ,

Description

По конфигурација со апликација, уредот е компатибилен со 90% инфрацрвени уреди што постојат на пазарот. Има можност за далечинска контрола преку мобилна апликација, лесно ги интегрира сите домашни smart уреди за поедноставно живеење. Со 360° агол на IR трансмисија, интегрираните IR уреди можат брзо и лесно да се командуваат според вашите желби.

Технички спецификации:

Модел:IR-300ZB
Димензии:Φ110*33mm
Напојување:AC 100-240V
IR: 38KHz
Работна фреквенција:2.4GHz
Сигнално поркивање:200㎡
Работна температура:-20~60°C
Работна влажност:≤80%
Моќ на безжична трансмисија:20dBm
Протокол на комуникација:ZigBee HA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ZigBee смарт инфрацрвен контролер”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top