Паметен дом – Основен пакет

15,000.00ден

Ова е сновниот од четирите пакет услуги од областа на “Паметен Дом“  технологија, што ги нуди нашата компанија. Истиот е идеален за мали станбени или канцелариски објекти и вклучува 6 типови на  паметни уреди.

Category: Tags: ,

Description

Во основниот пакет се вклучени 6 типови на  паметни уреди и тоа:

Еден мини контролер, еден детектор на движење, два сензори за врати/прозорци, една безбедносна камера, една Wi-Fi приклучница и еден сензор за температура и влажност на воздухот.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Паметен дом – Основен пакет”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top