Description

Технички спецификации:

Модел: DD10Z
Димензии: 2.5inch,φ91*63mm,hole size70-80mm
Моќност: 5W
Влезни параметри: 100-240V~ 50/60Hz
Опсег на температура на боја: 2700-6500K
Подесување на светлина: 3%-100%
Комуникациски протокол: Zigbee