ОРВИБО Детектор за отварање на врати/прозори

2,600.00ден

Зголемете ја сигурноста со интелигентна технологија. Smart сензорот за врати и прозори  е одличен избор за постигнување на максимална сигурност во разни објекти, како резиденции, фабрики, домови, трговски центри, магацини, банки и.т.н.

Category: Tags: ,

Description

Продуктот е со мали димензии и мала потрошувачка на енергија. Компатибилен е со ZIGBEE системот за домашна автоматизација со цел транзиција на вашиот дом во паметен дом.

Технички спецификации:

Димензии: 61.5*30.3*11.7mm
Димензија на магнет: 44.8*10.9*7.9mm
Боја: Бела
Материјал на куќиште: PC
Напојување: CR2032 батерија
Работна температура: -10~50℃

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ОРВИБО Детектор за отварање на врати/прозори”

Your email address will not be published.

Title

Go to Top