Parrot ANAFI Thermal

Термовизиски дрон кој што донесува револуција во вашиот начин на работа

*Информација за цена може да добиете преку контакт e-mail info@entech.mk

Category: Tags: ,

Description

  • ANAFI Thermal е комплетно решение за професионалци од области на градежништво, индустрија, безбедност, екологија, шумарство, земјоделство и други.
  • Класично или термално снимање е достапно со допир на екранот, без замена на камера, што го прави ANAFI Thermal извонредно практичен и применлив во најразлични услови и проекти.

Комплетот содржи се што е потребно:

Дрон со два сензора (термален и RGB), софтвер за контрола и анализа
Две интегрирани камери: Thermal FLIR® и 4K HDR со 21MP Sony сензор
Стабилизација на потреси и нагиб +/-90° за снимање под или над објекти
Тежината од само 351g и единствената конструкција овозможуваат лесно склопување, транспорт и употреба
До 78 минути вкупен лет (со 3 батерии од комплетот)
Лесна употреба благодарение на апликацијата FreeFlight 6.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Parrot ANAFI Thermal”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Title

Go to Top