Вградлив ѕиден прекинувач R30W3Z

4,900.00ден

Паметен прекинувач заснован на Zigbee протокол.

Category: Tags: ,

Description

Технички спецификации:

Модел: R30W3Z
Напојување: 250V 50/60Hz
Димензии: 63*58*28mm
Работна температура: -20~60℃
Работна влажност: ≤80%RH
Комуникациски протокол: Zigbee HA
Работна фреквенција: 2.4G

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Вградлив ѕиден прекинувач R30W3Z”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Title

Go to Top