Мултифункционални прекинувачи за контролер T40S6Z

3,600.00ден

Супер паметен прекинувач со можност за контрола на повеќе уреди како контрола на светлина, Bluetooth, WiFi и ZigBee конекција, поддршка за подесување и контрола на сценарија, гласовни пораки, далечинска контрола преку апликација или директно.

Category: Tags: ,

Description

Технички спецификации:

Модел: T40S6Z
Димензии: 86*86*10mm
Модел на батерија: CR2032
Траење на батерија: 1 year in standand working enviorment
Комуникациски протоколl: Zigbee 1.2HA
Работна температура: -20 – 60℃
Работна влажност: ≦80% RH

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Мултифункционални прекинувачи за контролер T40S6Z”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Title

Go to Top