Ѕиден контролер за централна контрола V30X

Централна контрола на Smart уредите во Вашиот дом

*Информација за цена може да добиете преку контакт e-mail info@entech.mk

Category: Tags: ,

Description

Преобразете ги вашите простории во паметни, со помош на Orvibo технологијата. Со оваа контролна табла на допир можете да ја централизирате употребата на електронските уреди во вашиот дом или канцеларија, со што би контролирале се преку само еден уред. Елиминирајте ги прекинувачите и копчињата. Замислете како би било да ги контролирате сите електронски апарати во вашиот дом преку еден елегантен уред на допир монтиран на ѕидот.

Технички спецификации:

Димензии: 86*86*35.8mm
Влезен напон: 110V-250V, 50/60Hz, 2A
Комуникациски протокол: WIFI / Bluetooth / Zigbee
Работна температура: -15 – 50℃
Работна влажност: ≦80% RH

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ѕиден контролер за централна контрола V30X”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Title

Go to Top