Волшебно огледало OR-M1

Приказ и контрола на smart уреди во реално време.

*Информација за цена може да добиете преку контакт e-mail info@entech.mk

Category: Tags: ,

Description

Технички спецификации:

Димензии: 800*600*37mm
Дисплеј површина: 477*268mm
Електрични параметри: AC100~240V, 2A MAX, 50/60Hz
Работна моќност ≤60W

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Волшебно огледало OR-M1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Title

Go to Top