Вградлив ѕиден прекинувач R20W2Z

3,100.00ден

Паметен прекинувач заснован на Zigbee протокол.

Category: Tags: ,

Description

Овој уред е паметен прекинувач заснован на протоколот Зигби. Компактен е и може да се инсталира во обична кутија за прекинувачи. Може да се користи со панелот за прекинувачи од тип 86 за да се реализира интелигентна надградба на обичен прекинувач. Може да ја контролира светлината со притискање на панелот или да користи интелигентен терминал како што е паметен телефон за да реализира далечинска контрола и сценска контрола на осветлувањето. (Треба да го скенирате QR-кодот во упатството за да ја преземете апликацијата “ORVIBO Home”)

Технички спецификации:

Модел: R20W2Z
Напојување: AC 110-240V 50/60Hz
Димензии: 46*50.5*18mm
Работна температура: -20~60℃
Работна влажност: ≤80%RH
Комуникациски протокол: Zigbee HA
Работна фреквенција: 2.4G

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Вградлив ѕиден прекинувач R20W2Z”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Title

Go to Top