Паметен FCU контролен панел за клима уред

6,600.00ден

Далечинска контрола на климата во вашиот дом.

Category: Tags: ,

Description

Технички спецификации:

Модел: T10W1
Димензии: 86*86*15mm
Комуникациски опсег: <200ft
Напон: 100-240VAC,50/60Hz
Температурен опсег: 10℃~30℃
Прецизност: ±1℃
Фреквензија: 2.4GHz,IEEE 802.15.4
Протокол на комуникација: ZigBee HA

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Паметен FCU контролен панел за клима уред”

Your email address will not be published. Required fields are marked *