3D Принтер, Flashforde Advanturer 3.

39,990.00ден

Правиот избор за вашата канцеларија, школо, фамилија. Точност до 0.2mm, што е иста стандардна прецизност со високопрофесионалните FFF 3D принтери на пазарот. Лесно пристапниот интерфејс го прави принтањето едноставно дури и за почетници.

Category:

Description

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “3D Принтер, Flashforde Advanturer 3.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Title

Go to Top