Правиот избор за вашата канцеларија, школо, фамилија. Точност до 0.2mm, што е иста стандардна прецизност со високопрофесионалните FFF 3D принтери на пазарот. Лесно пристапниот интерфејс го прави принтањето едноставно дури и за почетници.