ЗА НАС

Ентех е компанија која што ги спојува енергетиката и технологијата во една целина чија што главна цел е квалитет во услугата и задоволство на клиентите.

10 ГОДИНИ ИСКУСТВО

Нашиот тим се состои од висококвалификувани кадри со богато повеќегодишно работно искуство во областа на енергетика, проектен менаџмент, автоматика, аналитика и технологија

М-р ДАВИД НОШПАЛ
М-р ДАВИД НОШПАЛГенерален Менаџер
Давид е Магистер по електротехника и информациски технологии со повеќе од 8 години искуство во проектен менаџмент, автоматика и енергетика.
НИКОЛА КРСТЕВСКИ
НИКОЛА КРСТЕВСКИЕлектро Инженер
Никола е студент на додиполмски студии на ФЕИТ, на институтот за електроенергетика, автоматизација и обновливи извори на енергија.
М-р ИГОР РИСТОВСКИ
М-р ИГОР РИСТОВСКИОперативен Менаџер
Игор е Магистер по електротехника и информациски технологии со повеќе од 8 години работно искуство во менаџмент, аналитика и енергетика.